Bekkenbodemtraining, maak er een spelletje van.

 

 

 

Hoe werkt het ?

 

Perifit bestaat uit een sonde uitgerust met sensoren, en een smartphone app. De app maakt het mogelijk om de spierwerking rechtstreeks te visualiseren, bekend als de biofeedback.

U kan rechtstreeks de spiercontracties van uw bekkenbodem waarnemen.

Op maat gemaakte trainingsprogramma’s

 

 De Perifit app telt 5 trainingsprogramma’s ontwikkeld door Sandrine Galliac-Alanbari, auteur van Rééducation périnéale féminine. Elk programma bevat oefeningen afgestemd op één specifieke pathologie en 10 progressie levels.

  

Hoe gebruikt u de biofeedback van Perifit?

De contracties van uw bekkenbodemspieren sturen de bewegingen van de vlinder die de doelwitten (lotusbloemetjes) moet vangen. Afhankelijk van de doelwitten zullen uw spieren verschillende contractiepatronen uitoefenen. Zo worden de bekkenbodemspieren volgens verschillende werkwijzen getraind, in functie van de pathologie.

  • Sensor meet de druk van de diepe bekkenbodemspieren
  • Sensor meet de druk van de oppervlakkige bekkenbodemspieren
  • Medische Silicone
  • Draadloze verbinding en Bluetooth Low Energy

Een technologisch hoogstandje

Voor een volledig herstel van de bekkenbodem is het van groot belang om zowel de diepe als de oppervlakkige bekkenbodemspieren te trainen. Perifit is de enige sonde ter wereld die streeft naar het verstevigen van beide spierlagen van de bekkenbodem.

Aanvullende therapie voor thuis

Perifit is een aanvullende therapie bij een behandeling van de bekkenbodem. Een verkeerde controle van de bekkenbodemspieren zou de oefeningen die u uitvoert, tenietdoen. Perifit helpt u door de behandeling bij uw therapeut aan te vullen met doelgerichte oefeningen thuis.

 

Perifit is een vaginale sonde die bestaat uit een sensor en een smartphone applicatie  (I-phone en androïde) en helpt uw bekkenbodemspieren te versterken, te ontspannen en te controleren op een ludieke wijze.

Visuele feedback,coaching, spel, de “gameboy” voor de bekkenbodem.

U kan dit rustig thuis oefenen, wanneer u het wenst, vandaag en ook de volgende jaren.

Bereik de resultaten die u wenst met Perifit.

Inbegrepen met de aankoop:

  • Perifit
  • Applicatie IOS en Android
  • Discreet pakje en anoniem

Levering 5-6 dagen

 

€189,00
€169,00