Klantenservice

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /customers/4/9/3/manatu.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Afhaalmogelijkheid

U kan besparen op de leveringskosten door zelf het produkt te komen afhalen. U dient dan cash, het exacte bedrag, te betalen bij afhaling of een overschrijving te maken vóór afhaling.
U kan een afspraak maken via e-mail (info@manatu.be) of via het GSM-nummer 0479 98 34 68 . (geen bericht achterlaten)
Gelieve dus steeds eerst een afspraak te maken voor u langskomt, aub.

Ben ik op cursus, in gesprek, gaan lunchen of een patiënt bezig,  zal u de mailbox horen, gelieve dan later eens opnieuw te proberen of stuur een e-mail. Via e-mail ben ik altijd bereikbaar en u krijgt steeds een antwoord binnen 24h. 
Afhaal- en retouradres:
Vremdesesteenweg 235A
2531 Vremde
Bankgegevens: BE03 979 9661376-84
BTW-nummer: BE0824 158 124

Leveringskosten

België bij u thuis geleverd: 5,95€ (minder dan 2 kg)
Nederland bij u thuis geleverd: 6,95€ (minder dan 2 kg)

U kunt per mail naar info@manatu.be een  “Track and Trace”  aanvragen om bestelling op te volgen.
 

Betalingsmogelijkheden:

  • Bancontact/Mister Cash 
  • Visa/MasterCard 
  • Belfius Direct Net
  • KBC Payment Button
  • iDEAL 
  • Overschrijving
  • Cash bij afhaling 

Retourneren/afkoelperiode:

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product  kan alleen ongebruikt en in de originele, complete en onbeschadigde verpakking, (waarbij de hygiënische sticker niet verwijderd mag worden) geretourneerd worden.

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar bovenstaand retouradres. Manatu zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Magali Le Clef kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail  (info@manatu.be) of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België en Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Manatu heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.