Perifit Sonde

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /customers/4/9/3/manatu.be/httpd.www/includes/menu.inc).

De Perifit is een vaginale sonde die bestaat uit een sensor en een smartphone applicatie  (tablet,I-phone en androïde minstens versie 4.4).

Het wordt als een tampon in de vagina geplaatst en deze helpt u om uw bekkenbodemspieren te versterken, te ontspannen en te controleren op ludieke wijze.

De bekkenbodemspieren kan u niet zien. Dit maakt het moeilijker om te oefenen dan bijvoorbeeld uw armspier. Met de Perifit kan u zien (=visuele feedback) wat u doet  met uw bekkenbodemspieren  en gaat u beter resultaat boeken (de “gameboy” voor de bekkenbodem).

U kan dit rustig thuis oefenen, wanneer u het wenst, vandaag en ook de volgende jaren.

Een afspraak bij uw gespecialiseerde kinesitherapeut is zeker gewenst alvorens te starten. Een goede uitleg over de werking van het bekkenbodem (ook in het alledaagse leven) en de bewustwording hiervan zijn zeer belangrijk.

Pijn en urineverlies, horen er niet bij! De klachten komen vanzelf, maar gaan niet vanzelf weg. Ze worden veelal vanzelf erger! U kan er iets aan doen!

 

 

€169,00